or Connect
ChefTalk.com › ChefTalk Cooking Forums › General Discussions › Report Site Problems › Uploaded image not appearing
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Uploaded image not appearing

post #1 of 10
Thread Starter 

Just joined this group and uploaded an image - shows in my profile but when I posted in a forum, it says no image uploaded.  I wrote to the admin here but no one responded.

 

Thanks for your suggestions.

 

Happy  Cooker

post #2 of 10
There seems to be something buggy in your album. It should show thumbnails and it won't.

You can load pictures directly into your posts though. Give that a try.
Palace of the Brine -- "I hear the droning in the shrine of the sea monkeys." Saltair
Reply
Palace of the Brine -- "I hear the droning in the shrine of the sea monkeys." Saltair
Reply
post #3 of 10
Thread Starter 

Happy Cooker profile picture

 

There we go - I copied & pasted it from your web site in my profile.  Since the file successfully uploaded to your site, is there a problem at your end with the photo not appearing?

 

Thanks for your help & suggestions.

post #4 of 10
Thread Starter 

 

This time received a notice, "since you're new here, your post is being held for...."   Will reply direct.

Odd that my photo successfully uploaded to your web site but your web site isn't placing the photo next to my posts.  Is it possible something needs checking at your end?  I upload photos all the

time and never a problem.

 

Thanks again for your help.

 

Happy Cooker profile picture

post #5 of 10
Thread Starter 

Copied & pasted my photo - saw it and when I submitted the post, the photo had disappeared.

Appreciate any suggestions you may have.

 

Happy Cooker profile picture

post #6 of 10
Thread Starter 

Testing again; uploaded a third time.

post #7 of 10
Thread Starter 

 

post #8 of 10
We're contacting the software support about your issue.
Palace of the Brine -- "I hear the droning in the shrine of the sea monkeys." Saltair
Reply
Palace of the Brine -- "I hear the droning in the shrine of the sea monkeys." Saltair
Reply
post #9 of 10
Thread Starter 

Thank you very much for your help.  I appreciate it.  

post #10 of 10
Thread Starter 

Oh, I'm so excited - got it to work!  Uploaded the photo with my Mac and it displayed in my profile but on my posts....said no photo available.

Today I turned on WinDOZE, uploaded the photo from the PC...and got a bingo!  

 

Thank you for your assistance.  I'll resume posting!

 

 

New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Report Site Problems
ChefTalk.com › ChefTalk Cooking Forums › General Discussions › Report Site Problems › Uploaded image not appearing