or Connect
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Color Me Stupid but......

post #1 of 3
Thread Starter 
It seems that I can no longer figure out how to use the "quote' button as part of my reply...did something change at CT or might it have something to do with me using an iPad?
When i try to "quote", the entire post comes up in a strange format. Even if I go through the entire post and delete through to what I want to quote, it doesn't shade it, quote it or put it in brackets. Not being able to figure this out is not only frustrating but it's starting to make me feel like a big dummy.....any help, guesses or suggestions would be greatly appreciated. Thanks all...

joey

food is like love...it should be entered into with abandon or not at all        Harriet Van Horne

Reply

food is like love...it should be entered into with abandon or not at all        Harriet Van Horne

Reply
post #2 of 3

I gave up using my ipad for CT.

“After a good dinner one can forgive anybody, even one's own relations.”
Oscar Wilde

 

 

Reply
“After a good dinner one can forgive anybody, even one's own relations.”
Oscar Wilde

 

 

Reply
post #3 of 3
Friend Joey, as I sit here by the pool with a cocktail I hand as well as my IPad2 I feel your pain. It is not CT it's the browser, it does not support or display if you will in the same manner as say our desk/lap tops in the rich v HTML format therefore making it look totally odd. Yeah, not diggin CT on the Ipad too much. I have been trying to figure out how to post photos taken with the ipad and then to CT, not working. But I hear that there is a possible fix in the mix somewhere down the road,,,
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Site Feedback & Suggestions